FEESTDAGEN@HOME



We hebben een mooi menu voor u samengesteld om thuis om te toveren tot een culinair feestje!
Een echt Feestmenu met de mooiste producten die, indien nodig, begeleid worden met de nodige uitleg betreffende opmaak en presentatie. 

FEESTMENU
24, 25, 27, 31 december 2020 & 1, 2, 3 januari 2021

TE BESTELLEN:
vanaf nu t/m 21 december (om af te halen op 24, 25, 27 december)
t/m 28 december (om af te halen op 31 december en 1, 2, 3 januari)

FEESTMENU
Menu incl. amuses, boerenbrood & lookboter, koffiegarnituur € 65 p.p.

AMUSES: Rilette van makreel en gemarineerde zalm
Bisque van langoustine

VOORGERECHT: Tonijn / Noordzeekrab / komkommer / venkel
-
TUSSENGERECHT: Papilotte van Sint Jacobsvrucht / kreeft / pompoen / pastinaak / champagnesaus
-
HOOFDGERECHT: Tarbot / bloemkool / verjus beurre blanc / kruidenolie / puree
of
Hertenkalffilet / bospaddenstoelen / wildjus / stoofpeertje / sesamkroketjes
-
DESSERT: Sfeervol dessert van chocolade & mandarijn
-
Koffiegarnituren


EXTRA BIJ TE BESTELLEN 
* Oesters: Platte Zeeuwse oester, geopend en geserveerd op zeewier met citroen € 3,25 p/st.   
Wilde Zeeuwse oester, geopend en geserveerd op zeewier met citroen € 2,50 p/st.                 
Gegrilde Zeeuwse oester met kaas en lookboter of beurre-blanc en fijne groentes € 2,90 p/st.
* Turnhoutse Gold label kaviaar 10 gram € 16
* Gerookte amandelen € 6,50
Kreukeltjes 250 gram € 5,50
* Ongepelde grijze jumbo garnalen 500 gram € 17
* Aangepaste wijnen:  
Fles Quinta Esencia Silbon Verdejo - Rueda - Spanje  (voorgerecht) € 13,50
Fles Gualdo Del Re Elsio Bianco - Toscane - Italië  (tussengerecht & ook te gebruiken
als allrounder voor het gehele menu) € 17,75
Fles Heinrich Hartl III Zierfandler - Thermenregion - Oostenrijk  (tarbot) € 20,75
Fles La Combarbia Rosso di Montepulciano - Toscane - Italië (hertenkalffilet) € 20,75


FRUITS DE MER € 48 p.p. 
Aangepaste wijnen: 
Haha Sauvignon blanc 2019 Marlborough Nieuw-Zeeland € 16,50
The Cup & Rings Albarinho 2015 Rias Baixas Spanje € 18,50
Grüner Veltliner Ried Rochusberg 2017 Minkowitsch Oostenrijk € 16,50
Platte oester natuur en gegrilde zomeroesters 
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabscharen
Langoustines & gamba's
Ongepelde grijze garnalen, wulken & sauzen

KOUD BUFFET VIS OF VLEES € 35 p.p. (geen aanpassingen mogelijk)
- aangevuld met halve Canadese kreeft € 17

U kunt ook uw menu zelf samenstellen door een keuze maken uit verschillende amuses, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. 

AMUSES
* Gerookte amandelen € 6,50
* Kreukeltjes 250 gram € 5,50
* Ongepelde grijze jumbo garnalen 500 gram € 17
* Oesters: Platte Zeeuwse oester, geopend en geserveerd op zeewier met citroen € 3,25 p/st.   
                Wilde Zeeuwse oester, geopend en geserveerd op zeewier met citroen € 2,50 p/st.                 
                Gegrilde Zeeuwse oester met kaas en lookboter of beurre-blanc en fijne groentes € 2,90 p/st.
* Turnhoutse Gold label kaviaar 10 gram € 16
Rilette van makreel en gemarineerde zalm € 3,50
* Carpaccio van Belgisch blauw  / Parmezaan / kappertjes / tomberry € 4

VOORGERECHTEN
* Tonijn / Noordzeekrab / komkommer / venkel € 18,50
* Papilotte van Sint Jacobsvrucht / kreeft / pompoen / pastinaak / champagnesaus € 21
* Kreeft / Noordzeekrab / grijze garnaal / yuzu mayonaise € 19,50
* Gerookte paling / foie gras / rode biet € 20
* Loempia gevuld met kreeft / gamba / grijze garnaal / Oosterse groentenvulling / pikante &
gembersaus € 6
* Gerookte eendenborst / witlof / walnoot / mangocompote € 16
* Carpaccio van Belgisch blauw  / Parmezaan / kappertjes / tomberry € 16

SOEP per persoon (1/4 L)
* Rijk gevulde kreeftensoep € 7,50
* Zeeuwse vissoep met garnituur van grijze garnalen en Noordzeevis € 5,75
* Bisque van langoustine met garnituur van grijze garnalen € 5,75
* Soep van pomodore tomaten € 3

CANADESE KREEFT (500, 600, 700 of 800 gram) in diverse bereidingen € 8 per 100 gram
* Bellevue met slaatje, eigengemaakte mayonaise en cocktailsaus 
* gegrild met lookboter
* gegrild met limoenboter
* gegrild en apart geserveerde kreeftensaus

HOOFDGERECHTEN
* Tarbot / bloemkool / verjus beurre blanc / kruidenolie / puree € 29
* Wilde zeebaars / gamba / jus van strandkrab € 28
* Pladijs / rivierkreeft / prei / venkel / limoen € 26
* Zeetongfilets / kreeft / Noordzeegarnaal / mossel € 30,50
* Hertenkalffilet / bospaddenstoelen / wildjus / stoofpeertje / sesamkroketjes € 29

NAGERECHTEN
* Chocolade & mandarijn in verschillende structuren € 9,25
* Bosvruchten, vanille, crème patissière, crumble € 8,75