De afhaalgerechten worden, indien nodig, begeleid met de nodige uitleg betreffende opwarming en presentatie.
Zo is het voor u eenvoudig om tot een perfect resultaat te komen.
Wij werken uisluitend met verse rechstreekse produkten van de beste kwaliteit.
We bereiden ook alles op de dag zelf. Verser kan dus niet, proef het verschil!
Vanaf vrijdag 8 januari kunt u weer gerechten afhalen.
Afhalen is mogelijk van woensdag t/m maandag.
Gelieve 1 dag op voorhand uw bestelling door te geven op tel nr 014 613008.
I.v.m. het CORONA virus serveren wij onze afhaalgerechten op wegwerpmateriaal, zodat u deze niet meer moet retourneren.
AFHAALGERECHTEN 13 T/M 18 JANUARI
MENU incl. boerenbrood & lookboter € 55
Aangepaste wijn: Château de Guery Force Chardonnay uit Frankrijk Fles € 14
Wilde zeebaars, bloedsinaasappel, venkel, zwarte olijf
-
Black tiger gamba, saus van bouillabaisse, lente ui
-
Skrei, zachte mosterdsaus, verse kruiden, gekookt aardappeltje
-
Framboos, mango, roomrijst
AMUSE
Gerookte amandelen 250 gram € 6,50
Kreukeltjes 250 gram € 5,50
Ongepelde grijze garnalen (jumbo) 500 gr. € 17
Carpaccio van Belgisch blauw, Parmezaan, kappertje, tomberry € 4
Platte Zeeuwse oester, geopend en geserveerd op zeewier met citroen € 3,25 p/st.
Wilde Zeeuwse oester, geopend en geserveerd op zeewier met citroen € 2,50 p/st.
Gegrilde Zeeuwse oester met kaas en lookboter of beurre-blanc en fijne groentes € 2,90 p/st
VOORGERECHT
Wilde zeebaars, bloedsinaasappel, venkel, zwarte olijf € 17,50
Tartaar van Sint Jacobsvrucht, gerookte paling, groene asperge € 20
Gerookte zalm, gemarineerde zalm, ricotta, fregola sarda € 16
Carpaccio van Belgisch blauw, Parmezaan, kappertjes, tomberry € 16
SOEP per persoon (1/4 L)
Rijk gevulde kreeftensoep € 7,50
Zeeuwse vissoep met garnituur van garnalen en stukjes vis € 5,75
Soep van bospaddenstoelen & truffelroom € 5,75
* CANADESE KREEFT in diverse gewichten € 8 per 100 gram
bereiding:
Bellevue met rauwkostsalade, eigengemaakte mayonaise en cocktailsaus
Gegrild met look
Gegrild met limoen
HOOFDGERECHT
Skrei, zachte mosterdsaus, verse kruiden, gekookt aardappeltje € 28
Black tiger gamba, saus van bouillabaisse, lente ui, griekse pasta € 29
Griet uit de Noordzee, kreeft, beurre blanc, kreeftenolie € 31,50
Snoekbaars in 't groen & gerookte paling € 26
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten & puree of eigengemaakte kroketjes.
FRUITS DE MER € 49 p.p. (vanaf 2 personen)
Aangepaste wijnen:
Haha Sauvignon blanc 2019 Marlborough Nieuw-Zeeland € 16,50
The Cup & Rings Albarinho 2015 Rias Baixas Spanje € 18,50
Grüner Veltliner Ried Rochusberg 2017 Minkowitsch Oostenrijk € 16,50
Platte oester natuur en gegrilde wilde Zeeuwse oesters
Halve Canadese kreeft
Noordzeekrabscharen
Langoustines & gamba's
Ongepelde grijze garnalen
Kreukeltjes, wulken & sauzen
DESSERT
Chocolademousse, koffiecrumble, karamel, cremeux van sinaasappel, walnoot & amandelkrokantje € 9
Framboos, mango, roomrijst € 9